SizeAndSymmetry IMPACT III N.O. 400 g

Kód: 31683
SLEVA PO REGISTRACI
Neohodnoceno
535 Kč 478 Kč bez DPH

Zvolte variantu

sehraný, čistý, s transparentním složením navrhnutý předtréninkový nápoj

Po přihlášení/registraci je cena nižší! 

Detailní informace

Příchuť: Višeň
Skladem (2 ks) | 31685
Můžeme doručit do: 5.4.2024
535 Kč
478 Kč bez DPH
Příchuť: Svěží bylina Rakytník
Dočasně vyprodáno | 31683
535 Kč
478 Kč bez DPH
Příchuť: Guava - tropická hruška
Dočasně vyprodáno | 31684
535 Kč
478 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Předtréninkový nakopávač IMPACT III N.O. je sehraný, čistý, s transparentním složením navrhnutý předtréninkový nápoj s příchutí višně, tropické hrušky Guava a svěží bylinky Rakytníku. Číslo III (AKG, Citruline Malate, Beta Alanine) v názvu znamená 3 základní složky úspěchu pro nejefektivnější využití v lidském organismu. Výrobce neskrývá žádné patenty-formule a veškeré složení je transparentní.

Receptura byla navrhnuta v Německu několik týdnů je zkoušeli sportovci Sizeandsymmetry. Složením je výrobek Impact N.O. seskládán se základních surovin v takovém poměru, aby co nejlépe a efektivně vzájemně fungovaly!

Impact III N.O. je silný výrobek pro lepší výkonnostní výkony. Dlouho očekávaný výrobek nyní dostupný pro zákazníky v ČR.

L-Arginine AKG – (arginin alfa-ketoglutarát) silně podporuje tvorbu oxidu dusného, který při reakci s cévami způsobuje jejich dilataci (rozšíření), dochází tak k lepšímu průtoku krve a tím i efektivnějšímu dodávání živin do svalu (rychleji se přijatá energie využije) a to jak během tréninku, tak i mimo trénink.

L-Citruline Malate – napomáhá oddálit nástup únavy a zvýšit tak intenzitu cvičení. Napomáhá zvýšení síly a zabraňuje tvorbě toxinů jako je kyslina mléčná.

Beta Alanine – zvyšuje regeneraci, výkonnost, sílu, pevnost svalstva, brání proti únavě.

Tyto složky obsahují stimulační látky, které zvyšují vazolidaci v organismu, napumpování a produkci zvýšení růstového hormonu. Obsah kreatinu zvyšuje svalovou sílu.

Dávkování: Jednorázovou porci 20g (1 odměrka) rozmíchejte ve 150-200ml vody. Doporučujeme vypít  15-30min před tréninkem. Maximální denní dávka je 20g (1 odměrka).

 

Složení předtréninkového nakopávače: L-Arginin AKG, L-Citrulin, Beta-Alanin, fruktóza, L-Leucin, kreatin monohydrát, taurin, kyselina citrónová, aroma, kofein, kyselina askorbová, niacin, náhradní sladidla (sukralóza, acesulfam K, sacharin, neohesperidin), přírodní barvivo (karmína).

Nutriční hodnoty tohoto předtréninkového nakopávače:

Příchuť svěží bylina rakytník

impact_sea_buckthorn_nutrition_facts

Příchuť višeň

impact_cherry_nutrition_facts

Příchuť tropická hruška Guave

impact_guave_nutrition_facts

Balení: 400 g/20 dávek 

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé do 18let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu v teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření spotřebujte do 60 dnů. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím předtréninkového nakopávače nebo jeho skladováním. Potravina pro zvláštní výživu -vhodné pro sportovce se sladidlem a vysokým obsahem kofeinu.  Nenahrazuje pestrou stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: