ATP Tribulus Terrestris Forte 100cps

Kód: 5812
Neohodnoceno
Značka: ATP
–59 %
ATP Tribulus Terrestris Forte 100cps
–59 % 140 Kč 125 Kč bez DPH
Dočasně vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Tribulus Terrestris přirozená stimulace vlastní tvorby pohlavních hormonů, svalové hmoty a síly, sexuální libido Tribulus terrestris byl objeven poměrně nedávno a velmi rychle se stal číslem jedna v povzbuzování testosteronu. Jeho účinek je velmi silný a přitom naprosto bezpečný. Rostlinná obdoba naších hormónu v této rostlině (steroly) dokáže nenásilně, ale přitom účinně stimulovat lidské hormóny a tak přírodní cestou povzbudit tvorbu testosteronu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Informace o výrobku ATP Tribulus Terrestris Forte 100cps

Tento produkt je nehormonálním přípravkem, u kterého bylo klinicky prokázáno zlepšení metabolizmu organizmu, čímž dochází k rychlejšímu nárůstu svalové hmoty, zvýšení fyzického výkonu organizmu a k rychlejší fyzické a psychické regeneraci. Je dobře využitelný u mužů nad 30 let, nejen ve všech odvětvích fyzicky náročného (vrcholového) sportu, ale i v běžném životě.

Běžně se používá pouze sušená drť byliny Tribulus terrestris, která obsahuje jen velmi malé množství steroidních saponinů. V tomto výrobku je použit koncentrovaný extrakt z nati byliny Tribulus terrestris s vysokým obsahem steroidních saponinů. Množství steroidních saponinů určuje kvalitu výrobku.

Energetická hodnota < 50 kJ / 12 kcal

Jedna tobolka obsahuje:

Extrakt z nati Tribulus terrestris

(standardně obsahuje 40% steroidních saponinů)

350 mg

Dávkování:

Užívejte 1 tabletu denně, vždy před jídlem

  • Tribulus Terrestris přirozená stimulace vlastní tvorby pohlavních hormonů, svalové hmoty a síly, sexuální libido
  • Tribulus terrestris byl objeven poměrně nedávno a velmi rychle se stal číslem jedna v povzbuzování testosteronu. Jeho účinek je velmi silný a přitom naprosto bezpečný. Rostlinná obdoba naších hormónu v této rostlině (steroly) dokáže nenásilně, ale přitom účinně stimulovat lidské hormóny a tak přírodní cestou povzbudit tvorbu testosteronu.
  • Lepší tvorba testosteronu má u mužů vliv na tvorbu větších a tvrdších svalů, na pálení tuků během celého dne a také na zlepšení sexuálních funkcí. Tribulus terrestris se naučily používat i ženy. Tím, že nejde o steroid nehrozí žádné vedlejší účinky, přitom stimulační účinky jsou stejné jako u mužů - hezčí a pevnější svaly, méně tuků a větší libido.

Informace:

  • Potravina určena pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.01 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: